Най-добрата защита на вашия автомобил най-сетне е тук!

Най-добрата защита на вашия автомобил най-сетне е тук!

Публикувано от: John Mc Duggal

В наши дни има твърде много варианти за детайлизиране на автомобила.


Решението да изберете продукт или услуга за вашата кола не е като да изберете храна в ресторант, където можете да направите лош избор, а в най-лошия случай следващия път просто ще си поръчате други. Вместо това рискувате да получите най-скъпия продукт за почистване на кола в живота си или евтин артикул, който в крайна сметка унищожава колата, вреден е за климата и по-важното, е пълна загуба на парите ви!


"Внимавайте за ужасния продукт от Китай." "Използването на тези продукти върху колата ви е като да излеете киселина върху нея." "Нова измама със скъп полиращ материал, който изобщо не действа." Тези три коментара са показателни за това, което потребителите имат да кажат за някои стоки, от които са се опарили. И това са само някои от суровите факти за това какво се случва, ако се опитвате да направите това, което искате, по-евтино.


И така, какво трябва да знаете, за да направите мъдър избор? Това е нашето морално задължение и нашата цел днес: да ви дадем информация за всичко относно услугите за детайлизиране на автомобили, така че да знаете какво трябва да очаквате от тях и колко дълго трябва да продължат. Така че, без допълнително увъртани, знаете ли какво са повърхностно активните вещества?


Скъпи сапуни срещу повърхностно активни вещества 


Едно от най-основните неща, които трябва да знаете за материала, който използвате, е дали съдържа ефективни и мощни повърхностно активни вещества.


Повърхностно активните вещества са веществата в детергенти и концентрирани разтвори, които отстраняват замърсявания, петна и прах. Основната разлика е, че обикновените сапуни (които се съдържат в повечето продукти) само изтласкват мръсотията, оставяйки я навсякъде, дори и да не можете да я видите. От другата страна, повърхностно активните вещества проникват в микрочастиците на петната и ги отстраняват.


Казано другояче, можем да опишем разликата между сапуна и повърхностно активното вещество като тази между плюшено мече и Супермен.


Има смисъл, нали?


Колко вода трябва да използвате?


Просто предположете. Готови ли сте? Отговорът е ... НИКАКВА ВОДА! 


И дори не се шегувам.


Наистина е лесно да комбинирате вода с почистване и детайлизиране на автомобила, но факт е, че с правилния продукт не бива да се налага да хабите вода по автомобила си. Вместо това просто отстранете замърсяванията със суха кърпа и след това почистете и защитете повърхността с вашия продукт ...ВСЕ ТАКА НА СУХО!


"Чакай, всичко това може да стане и без вода?!”

"Да, г-н Вода Навсякъде, няма нужда да го правиш с вода.”


За да сте сигурни, че продуктът, който искате да използвате, е без вода, просто го проверете. Няма среден вариант, или е продукт, който ви губи пари и прахосва ресурси, или е нещо, което ще преобърне представите ви, ще ви спести пари, вода и ще удължи живота ви, съхранявайки нервите ви.


Колко продукта трябва да използвате?


Време е да приключим случая. Ако търсим гъвкавост и искаме да спестяваме време и пари, логичното е да ограничим и броя продукти. В противен случай би било като да миете зъбите си с няколко вида паста за зъби всеки път!


Този избор зависи от проблемите с вида на колата си, които се опитвате да решите, но честно казано, един-единствен продукт трябва да свърши работата самостоятелно, без никакви вълшебни трикове и без големи неудобства за вас.


Ако наистина искате да се справите с всяко мъничко петънце и да проявите възможно най-добра грижа, бихте могли да се сдобиете с един продукт, предназначен за прозорците на колата, и друг за интериора, но отново, ТЪРСЕНЕТО НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛЪК БРОЙ ПРОДУКТИ трябва да се има предвид.


Добре, вече може би си мислите: „Просто ми кажете марката, която предлага всичко това, веднага!“ И сте прави! Нека приключим.


Какъв безводен продукт може правилно да премахне всякакъв вид мръсотия и повърхностни петна с мощни повърхностно активни вещества, да почисти мръсотията, да запечата и да защити колата Ви едновременно?


Нарича се TWX Auto 3-in-1 Waterless Clean, Wax and Protect for Car Exterior!


Този лесен за използване спрей ще замени вашия местен автомобилен детайлизатор, както и сапуни, химикали, всякакво вуду и други магии, които да правите на колата си. Един единствен спрей, много предимства!


Активната формула включва мощна полимерна технология, която предлага безводно решения за пълно премахване и разтваряне на мръсотия и прах със силните си повърхностно активни вещества, както и за да полира и предпази повърхността на вашия автомобил. Нито слънцето, нито околната среда ще навредят.


TWX Auto 3-в-1 Waterless Clean, Wax and Protect предоставя ПЪЛНИТЕ ползи от полимерната технология.


Измийте и почистете без вода.

Превъзходна защита на боята.

Лесен за използване у дома.


Една бутилка, една марка и огромна сума пари, както и много време, спестени.


Готино, нали?


Тогава отидете и вземете своята бройка от нашия официален онлайн магазин и променете напълно правилата на играта.

Свързани продукти