Политика за връщане

Благодарим Ви, че пазарувахте на www.twxautobulgaria.com.ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ И РЕКЛАМАЦИИ
Исканията за връщане или анулиране на покупката се изпращат по електронната поща: contact@twxautobulgaria.com. В рекламацията клиентът посочва причината за нея. Запазваме си правото да не приемем рекламацията на купувача, ако се установи, че причините за връщането са неоснователни.
Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил получен (като нов), без да е разпечатван или да бъде нарушавана целостта на опаковката му, такава каквато е била по времето на опаковането му.
За да приемем рекламацията, трябва също да покажете номера на поръчката от лицето, което първоначално е закупило продукта и чиито данни са указани в кода на поръчката.
Има два случая, в които клиентът има право да върне закупения продукт и да поиска той да бъде заменен с друг продукт или да му бъде възстановена сумата:
1. В случай на доказана вина на нашата компания (получен грешен продукт), Клиентът трябва да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от деня, в който го е поръчал, без разходи за транспорт.
2. Ако решението на клиента да върне продукта не е резултат от някоя от горепосочените обективни причини, компанията си запазва правото да не уважи иска. Ако оплакването бъде уважено, клиентът може да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от датата на поръчване. В този случай всички транспортни разходи, както и всяка разлика в цената на продуктите, се поемат от клиента.
Във всички случаи продуктите трябва да са в полученото от клиента състояние, в пълен вид, без никакви повреди и в оригиналната си опаковка. Ако не бъдат върнати в рамките на четиринадесет (14) дни, нашият магазин не е длъжен да приеме възстановяване на сумата.
При спазване на Общите условия от страна на клиента и ако доставчикът приеме връщането на продукта, клиентът има право да получи или друг продукт с равна стойност, или да му бъде възстановена заплатената сума. Възстановяването на сумата ще бъде извършено в рамките на тридесет (30) дни от датата, на която сме получили продукта обратно.
В случай на многократно възстановяване на суми и в случай, че компанията ни по свое усмотрение счете, че клиентът злоупотребява с правото си на рекламация, както и че действа недобросъвестно, запазваме правото си да откажем рекламация, дори ако условията са изпълнени.
Тези условия не засягат правата на потребителите, предвидени от закона.ПРИСТИГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА


Не можем да възстановим суми за продукти, които не са доставени до конкретна дата, повод или празник. На нашия уебсайт можете да разберете колко време може да отнеме доставката. Моля, имайте предвид това при поръчка. След като поръчката бъде изпратена, вече няма да можем да я редактираме или анулираме. 


ДОСТАВКА


Вие ще носите отговорност за заплащане на транспортните разходи по връщането на продуктите. Разходите за доставка са невъзвръщаеми. 


СВЪРЖЕТЕ С НАС


Ако имате някакви въпроси как да върнете поръчката си, моля не се колебайте да се свържете с нас на contact@twxautobulgaria.com