БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

ЗАЩИТЕТЕ ПРОЗОРЦИТЕ НА КОЛАТА СИ КАКТО НИКОГА ДОСЕГА!


Водоотблъскващото нано покритие за прозорци на TWX® Auto Windows създава слой от наночастици, които отблъскват водата и правят прозорците на колата ви супер хидрофобни и чисти. Дъждът и суровите метеорологични условия вече не са проблем и можете да се насладите на безопасно шофиране с подобрена видимост!

 Положителни отзиви от клиенти 

 Ултра хидрофобно   Отблъсква водата от прозорците ви и ги прави чисти и без петна
 Подобрена видимост при всякакви метеорологични условия

 Супер леснен за нанасяне

TWX Auto Windows - лесен за употреба и нанасяне спрей, който ще ви даде ултраустойчива защита.

Кажете сбогом на водните петна и мръсотията - отсега нататък прозорците на колата ви ще са лесни за почистване и лесни за сушене.TWX® Auto Windows Водоотблъскващо нано покритие за автомобилни стъкла е покритието за стъклени повърхности с най-добри резултати и най-висока устойчивост в света! Ултратънката, суперхидрофобна формула намалява натрупването на мръсотия и прах върху стъклото на вашата кола и ги кара буквално да изчезват пред очите ви.
Нано щитът предпазва стъклото от замърсявания, петна и силен дъжд. Тестван за устойчивост, той може да издържи на екстремни температури и тежки условия.

 +6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа
14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!


Вашата видимост по време на шофиране през деня и през нощта е значително подобрена чрез увеличаване на прозрачността на стъклото. Възстановете видимостта на автомобилното си стъкло и шофирайте с увереност отново! НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1. Уверете се, че стъклените повърхности на вашия автомобил са чисти и сухи преди напръскването. 2. Напръскайте върху прозорците на колата, които искате да предпазите. 3. Внимателно избършете с чиста кърпа от микрофибър. 4. Повторете процеса, ако е необходимо. Безопасен за използване върху автомобили, камиони, лодки, самолети, врати за душ, прозорци, огледала и всяка друга стъклена повърхност.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Windows Водоотблъскващо нано покритие за автомобилни стъкла

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и