БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

ПОЛИРА, ЗАПЕЧАТВА И ЗАЩИТАВА ПОВЪРХНОСТТА НА КОЛАТА ВИ!

 

TWX® Auto Super Wax е изключително лесна за използване вакса-спрей за любимото ви превозно средство! Просто напръскайте, за да постигнете незабавен и безупречен блясък и защита на вашата боя, полиран метал и пластмаса.

 Положителни отзиви от клиенти 

 Незабавно дарява колата ви с ярък блясък 
 Осигурява трайна защита
 Блясъкът е траен и забележим
 Лесна за приложение и употреба

Създадохме продукт, който осигурява лъскаво покритие и дълбок блясък на колата ви, дори да карате ежедневно, като бърза алтернатива на полирането на автомобила. Защитете колата си от вредното градско замърсяване, петната от мушички и птици, водните петна и направете така, че колата ви да придобие перфектния блясък, за който може би сте забравили! 

TWX® Auto Wax Супер вакса за перфектен завършек е бързодействаща и много лесна за използване вакса-спрей - просто трябва да напръскате от продукта върху желаната повърхност и да я избършете.+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа


14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

Формулирана с комбинация от модерни полимери и запълващи материали, които предпазват от UV лъчите и замърсителите на околната среда, тази вакса осигурява дълготраен и устойчив блясък. Още след първата употреба колата ви ще има гладка повърхност и лъскав завършек.

TWX® Auto Wax уплътнява и полира повърхността на вашия автомобил без да оставя следи и остатъци! Създадена да защитава от прах и пръстови отпечатъци и да ги заличава, тя ще ви накара да се гордеете, че карате своята кола.


НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1. Напръскайте върху чиста предварително навлажнена кърпа от микрофибър и върху повърхността на колата. За най-добър ефект, моля, уверете се, че повърхността е чиста. 2. Втрийте внимателно желаната повърхност с кръгово движение. 3. Използвайте друга чиста и суха кърпа от микрофибър, за да отстраните капчиците, преди да са изсъхнали. 4. Повтаряйте този процес, докато цялото превозно средство е обработено. За най-добра защита, повтаряйте редовно.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Wax Супер вакса за перфектен завършек

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и