БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

Кърпите TWX Auto Premium са изключително фини и най-добри за употреба върху детайли от колата. Чудесни за последно забърсване, тъй като са ултра меки и зашити така, че да не одраскват повърхностите. Микрофибърът е стандартният за индустрията плат за работа и почистване на автомобили, тъй като е супер мек, супер абсорбиращ и не уврежда боята при правилна употреба. Нашите кърпи са изработени от подбран висококачествен микрофибър за изключителна мекота и здравина, която допълнително намалява шансовете за надраскване на чувствителни бои. Всяка кърпа има късокосместа и дългокосместа страна. Използвайте дългокосместата страна, за да бършете прах и остатъците, както и за да нанасяте нашите продукти. Използвайте късокосместата за почистване и постигане на перфектен финален блясък. Гордеем се, че предлагаме само най-висококачествените микрофибри на пазара.

ПРЕМИУМ
: Професионални кърпи за домашно ползване. Използвайте за вашия автомобил, мотоциклет, превозно средство или където и да е в къщата! Могат да се перат в пералня.


ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР
: За безупречна ефективност, комбинирайте с нашите продукти за безводно почистване, вакса, както и продутки за почистване на кожени салони и интериори. Подходящи за почистване и на гуми! Страхотно ефективни за постигане на огледален блясък!

ДЪЛГОТРАЙНОСТ:
Издържат стотици пранета и интензивна употреба.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Premium Микрофибърни кърпи

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и