БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

ПОЧИСТВА, ПОДХРАНВА И УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КОЖЕНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ!


 Положителни отзиви от клиенти 

 Формула 2 в 1 - почистващ препарат и балсам

 Придава нов живот на мръсните и избледнели кожени повърхности

 Оставя кожените повърхности сухи и немазни на допир

 UV защита

 Предпазва от напукване и избледняване


TWX® Auto Leather оставя кожените повърхности копринено гладки на допир, без да ги прави мокри или лепкави. Формулата му е създадена, за да бъде ефективен и като почистващ препарат, и като балсам. TWX® Auto Leather прониква дълбоко в обработена кожа, като я подхранва и оставя приятен, ненатрапчив и свеж мирис. Нашият продукт запазва и предпазва кожата от напукване и избледняване и ѝ осигурява онази дълготрайна правилна грижа, която заслужава!

TWX® Auto Leather Почистващ препарат и балсам за кожа - формула 2 в 1, която ви позволява да почиствате, полирате и обработвате всичките си кожени изделия в една удобна стъпка.+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

Премахва мръсотия, мазнини, пот, остатъци от храна и леки петна както от материали от естествена, така и от изкуствена кожа. Действайки като извлича и разгражда мазнини дълбоко от порите на материала, TWX® Auto Leather Почистващ препарат и балсам за кожа осигурява дълготрайни резултати, ако се използва редовно. 

TWX® Auto Leather Почистващ препарат и балсам за кожа е чудесен не само за автомобили. Можете да го използвате върху всичките си кожени изделия, включително якета, обувки, чанти и колани. Продуктът прониква в кожата, като вдъхва нов живот на стария, увреден материал и същевременно го предпазва за дълго. След само едно нанасяне, кожата е видимо овлажнена и по-гъвкава. След няколко обработки, кожата изглежда като чисто нова.

TWX® Auto Leather ще ви помогне да удължите живота на всичките си кожени изделия. PH-балансираната му формула съдържа полимери и специален състав от восъци и омекотители, които помагат за създаването на тънък слой, който защитава кожата за седмици напред.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:  
1. Разклатете добре бутилката. 2. Изстискайте малко течност върху чиста кърпа от микрофибър. 3. Внимателно натрийте желаната кожена повърхност с кръгови движения, разпределяйки продукта равномерно. 4. За най-добри резултати повтаряйте редовно тези стъпки. Може да се използва за различни видове кожа, включително интериор на колата, мебели, чанти и обувки.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Leather Почистващ препарат и балсам за кожа

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и