БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

Специално създаден да...

ЗАЩИТИ, РАЗКРАСИ И ДА ПРИДАДЕ НА ГУМИТЕ ВИ БЛЯСЪКА, КОЙТО ЗАСЛУЖАВАТ!

 

 

 Положителни отзиви от клиенти 

 Най-дълбокият черен блясък!

 Съдържа подобрители на блясъка за огледален ефект

 Подхранва гумите

 Предпазва от вредни условия на околната среда

 

 

Бърз и лесeн за употреба, TWX® Auto Tires изсъхва бързо и придава дълбок блясък на вашите гуми! Само едно нанасяне ще има огромен ефект върху гумите ви и ще ви даде дълготраен, почти огледален блясък!

Нашата специална формула включва полимер на водна основа, покрит със съединение от силиконова гума, което осигурява лесно нанасяне. Това е гел, който може бързо да се използва върху всяка гума. TWX® Auto Tires Гел за безупречни гуми е предназначен за почистване и защита на гумените повърхности от въздействието на вредните UV лъчи, като в същото време осигурява наистина чист, блестящ завършек. +6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа


14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

ПОСТИГНЕТЕ УДИВИТЕЛЕН БЛЯСЪК КАТО ЗА ШОУРУМ! Един от най-популярните автомобилни детайлизиращи продукти е TWX® Auto Tires Гел за безупречни гуми. Той осигурява великолепно лъскаво черно покритие, за да постигнете желаните от вас резултати. Върнете на гумите си вида от шоурума!

УНИКАЛНА ФОРМУЛА! Премиум формулата на TWX® Auto Tires е всичко, от което се нуждаете, за да върнете блестящия вид на гумите си.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ! Не губете време да добавяте нови и нови слоеве, за да постигнете яркия завършек, който искате! TWX Auto Tires® ви дава всичко с ЕДНО нанасяне, спестявайки ви време и пари!

ЗАЩИТА ОТ ВИСОКА КЛАСА! TWX® Auto Tires гарантира устойчива UV защита, която не позволява на гумите ви да избледняват, да омекват и да се напукат.


НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
1. Почистете и подсушете гумата на автомобила си, преди да използвате гела за гуми. 2. Нанесете гела за гуми върху чиста кърпа от микрофибър. 3. Почистете гумата с кърпата. 4. Изчакайте 15-20 минути, за да оставите гумите да изсъхнат. За най-добри резултати, моля използвайте върху хладна повърхност, на сянка, извън пряка слънчева светлина.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Tires Гел за безупречни гуми

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и