БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

ПОЧИСТВА И ДЕЗИНФЕКЦИРА!  ЕДИН ПРОДУКТ ЗА ЦЕЛИЯ ИНТЕРИОР НА АВТОМОБИЛА ВИ!


TWX® Auto Interior е единственият продукт, който почиства, защитава и дезинфекцира на практика всяка вътрешна повърхност на автомобила! Мощните съставки на продукта ще убият вирусите и бактериите и ще дезинфекцират и почистят всяка повърхност моментално! Просто нанесете и избършете, за да постигнете професионални резултати навсякъде - от таблото до панелите на вратите, и още!

 Положителни отзиви от клиенти 

 Дезинфекцира и унищожава вирусите и бактериите!

 Спестете време и пари с един продукт за целия интериор на вашия автомобил

 Подходящ за таблото на колата и панелите на вратите

 Поддържа интериора ви свеж, чист и нов

 Почиствате без притеснения, че ще повредите повърхностите


Поддържайте вида на интериора си като нов! Вирусите, бактериите, мръсотията, прахта, пръстовите отпечатъци, мазните петна и зацапванията нямат шанс срещу нашата уникална и ефективна формула за защита и дезинфекция на вашия интериор.TWX® Auto Interior Универсален препарат за почистване и дезинфекция на интериор включва най-новата нанотехнология за ефективно опазване и възстановяване на вашите вътрешни повърхности. Немазната му формула с антистатични агенти ще ви помогне да предотвратите натрупването на прах, да премахнете замърсяванията, мръсотията и нежеланите миризми и да възстановите вътрешните повърхности на вашия автомобил.

+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа


14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

Вече нямате нужда от 3 или повече различни почистващи препарати, които само да трупат прах във вашия гараж, за да направите колата си искрящо чиста - TWX® Auto Interior Универсален препарат за почистване и дезинфекция на интериор е всичко, от което се нуждаете. Препаратът ще направи интериора на вашия автомобил страхотен и то за дълго. Не оставя след себе си мазни следи - просто чисто матово покритие. Нашият почистващ препарат също съдържа средства за блокиране на слънцето, за да предпази интериора от UV лъчите, като гарантира, че още дълго време ще изглежда като нов.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
1. Разклатете добре бутилката. Изстискайте малко течност върху чиста кърпа от микрофибър. 2. Втрийте внимателно в желаната повърхност с кръгово движение. 3. Използвайте друга чиста кърпа от микрофибър, за да отстраните остатъците. 4. За най-добри резултати, прилагайте на всеки две седмици (или според нуждите). Безопасен за използване върху винил, кожа и пластмаса.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Interior - Дезинфекцира, почиства и убива вируси, микроби и бактерии

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и