БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

ЕДИН ПРОДУКТ ЗА ЦЕЛИЯ ИНТЕРИОР НА АВТОМОБИЛА ВИ!


TWX® Auto Interior е единственият продукт, който почиства и защитава на практика всяка вътрешна повърхност на автомобила! Просто нанесете и избършете, за да постигнете професионални резултати навсякъде - от таблото до седалките, и още!

 Спестете време и пари с един продукт за целия интериор на вашия автомобил

 Подходящ за таблото на колата, панелите на вратите и седалките

 Поддържа интериора ви свеж, чист и нов

 Почиствате без притеснения, че ще повредите повърхностите


Поддържайте вида на интериора си като нов! Мръсотията, прахта, пръстовите отпечатъци, мазните петна и зацапванията нямат шанс срещу нашата уникална и ефективна формула за защита на вашия интериор.


TWX® Auto Interior Универсален препарат за почистване на интериор включва най-новата нанотехнология за ефективно опазване и възстановяване на вашите вътрешни повърхности. Немазната му формула с антистатични агенти ще ви помогне да предотвратите натрупването на прах, да премахнете замърсяванията, мръсотията и нежеланите миризми и да възстановите вътрешните повърхности на вашия автомобил.


+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа


14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!

Вече нямате нужда от 3 или повече различни почистващи препарати, които само да трупат прах във вашия гараж, за да направите колата си искрящо чиста - TWX® Auto Interior Универсален препарат за почистване на интериор е всичко, от което се нуждаете. Препаратът ще направи интериора на вашия автомобил страхотен и то за дълго. Не оставя след себе си мазни следи - просто чисто матово покритие. Нашият почистващ препарат също съдържа средства за блокиране на слънцето, за да предпази интериора от UV лъчите, като гарантира, че още дълго време ще изглежда като нов.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
1. Разклатете добре бутилката. Изстискайте малко течност върху чиста кърпа от микрофибър. 2. Втрийте внимателно в желаната повърхност с кръгово движение. 3. Използвайте друга чиста кърпа от микрофибър, за да отстраните остатъците. 4. За най-добри резултати, прилагайте на всеки две седмици (или според нуждите). Безопасен за използване върху винил, кожа и пластмаса.

ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Interior Универсален препарат за почистване на интериор

  • Ценова промоция до
  •   Ограничени бройки OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и