Пълно ръководство за избор на най-доброто покритие за вашия автомобил и избягване на онлайн измами.

Пълно ръководство за избор на най-доброто покритие за вашия автомобил и избягване на онлайн измами.

Публикувано от: John Mc Duggal

И така, най-накрая сте решили, че трябва да защитите колата, да намерите решение за детайлизиране, което променя всичко из основи и за което ВСЕКИ говори!


Да се ​​надяваме, че сте точно като повечето от нас и колата ви е Ваша гордост и радост и искате да защитите инвестицията си с най-доброто възможно покритие за автомобили.


Може, разбира се, да започнете да се чудите кое покритие да изберете. Отговорът на този въпрос е критичен. Лесно е да се претоварите и напрегнете, след като сте търсили в интернет за отговори и сте останали напълно объркани, но това е напълно нормално.


Предвид това, много сме щастливи, че ни четете и се надяваме, че тази статия ще ви даде някои интересни гледни точки и съвети, които да ви помогнат да вземете решение.


Едно е сигурно: след като нанесете покритие сами, никога няма да искате да се върнете към използването на старите си сапуни!


Оценяваме, че споделяте нашата страст и точно затова нашата цел е да използваме собствените си знания и опит, за да ви помогнем да научите повече за покритията.


В тази статия ще обсъдим съображенията, плюсовете и минусите, които трябва да вземете предвид докато изучавате и сравнявате керамични покрития, включително:


  • Купуването на продукти онлайн и рисковете, които се крият в това

  • Определяне дали продуктът наистина е покритие

  • Разбиране на това какво е „по-висококласна“ защита

  • Ефектите oт покритието след нанасяне


Без да отлагаме, нека да започнем с най-новото Ви ръководство за великолепни резултати. Надяваме се да ви хареса!


Да започнем с основите на онлайн пазаруването.


Купуването на продукти онлайн и рисковете, които се крият в това


Не е тайна, че онлайн пазаруването е един от най-бързите и лесни начини за пазаруване в наши дни. Въпросът е, че много клиенти се страхуват, че всъщност не получават това, за което плащат, и са прави. За съжаление има купища фалшиви марки, които ви обещават невъзможни неща.


И така, как да се уверите, че получавате истински продукт?


Бъдете сигурни, че е истинско покритие. Важна улика е да се търси мощна и надеждна формула, която може да гарантира резултати.


Ето какво: или е трябвало да платите за необходимите корекции на боята, или сте успели да полирате колата правилно, преди да използвате продукта. Но след като нанесете евтино, воднисто покритие, което сте получили от онлайн търговец на дребно, първоначално ще изглежда, че е с покритие точно като истинско... 

но си дайте малко време! 


След няколко месеца на открито, автомобилът ще започне да губи своите хидрофобни свойства. Това е много ясен индикатор за изтриване на покритието ...


Ясно е, че боята няма да бъде защитена, както е трябвало да бъде. Драскотини, петна и следи ще започнат да се появяват отново по боята и ще трябва да помислите за това да коригирате нещата.


Въпреки че първоначално може да имате съмнения относно това да давате пари за нещо, което трябва да направите сами, с течение на времето ще се окаже страхотна инвестиция, за да гарантирате, че вашето превозно средство е правилно защитено и поддържано, ако изберете правилния продукт. 


Сега, спрете евтините и бързи поправки на всяка цена, те не са от никаква полза в краткосрочен план.

Вместо това помислете за нещо със солидни отзиви, което предлага вариант да си върнете парите, ако нещо се обърка.


Определяне дали продуктът наистина е покритие


Нека поговорим за свойствата и съдържанието на покритието.


За да знаете, че това, което всъщност сте получили, е добро, трябва да можете лесно да определите, след като го приложите, че по повърхността на колата ви не остават буболечки, петна или следи, тъй като тя трябва буквално да отблъсква всичко от повърхността си.


Проучихме и изследвахме свойствата на много покрития и установихме, че повечето марки не разчитат на никаква формула, която може да помогне с това, което иначе обещават. Много марки представят продуктите си като такива с качество на керамично покритие и подвеждат клиентите, като продават по-малотрайни покрития или, още по-лошо, скъпи сапуни за миене на съдове.


Традиционните силициеви материали се разграждат при нагряване и лесно се унищожават чрез измиване. Ето защо трябва да се запознаете добре с всичко нужно, преди изобщо да опитате някой продукт.


Разбиране на това какво е „по-висококласна“ защитаИма ли значение дебелината на керамичното покритие? Разбира се, но това не е всичко.


Най-основното нещо, което трябва да проверите за продукта, който използвате, е дали съдържа ефективни и мощни полимери.


Сега може да попитате: „Аха, само това ли?“ Все още не сме приключили, нека да обясним... Полимерите са химикали, състоящи се от детергенти и концентрирани разтвори за премахване на замърсявания, петна и прах. Основната разлика е, че стандартните сапуни (които се използват в повечето продукти) просто почистват мръсотията, оставяйки я по цялата повърхност, дори и да не можете да я видите. От друга страна, полимерите проникват в частиците на петната и мръсотията и ги разтварят.


Има смисъл да си направим труда да ги потърсим, нали?


Сега, колко вода трябва да се използва, за да свърши работа... отговорът е НИКАКВА! И това не е шега.


Наистина е лесно да комбинирате вода с почистване и детайлизиране на автомобила, но факт е, че с правилния продукт не бива да се налага да изразходвате ценна вода по автомобила си. Друга възможност е просто да премахнете мръсотията със суха кърпа и след това да почистете и покриете повърхността с избраната от вас формула... ВСЕ ТАКА БЕЗ ВОДА!


Дълготрайността на ефекта е друг важен аспект.


Тънкото покритие не е трайно и ако не е истинско покритие, то ще се износва и ще е необходимо повторно нанасяне. Много покрития издържат само 3 до 6 месеца, преди да бъдат изтрити или отмити.


Истинското покритие трябва да издържи от 6 до 12 месеца активна употреба и дори повече с периодично леко освежаване. Не забравяйте, че този вид покритие трябва да може да защити колата ви при всякакъв вид условия на околната среда.


Открихме, че полимерната технология е най-балансираният и ефективен начин за постигане на това. Това е така, защото е хидрофобна, много дълготрайна, високоустойчива при всякакви условия, осигурява UV защита и, разбира се, е и най-рентабилната на пазара.


Ефектите на покритието след нанасяне.


Какво трябва да очаквате след месец употреба на избрания от вас продукт:

 

  • Забравете за дразнещите птичи изпражнения, обичайните ежедневни замърсявания и изобщо всякакви петна по повърхността на превозното средство.


  • Вода? Не, просто кърпа от микрофибър, необходима за отстраняване на остатъци, които, нека повторим, трябва да са минимални в сравнение с обичайната мръсотия по колите, които не са били обработени.


  • При почистване не трябва да са необходими сапун или допълнителни детергенти и вълшебни течности.


  • Блясъкът на колата трябва да остане достатъчно силен, за да си мислим, че току-що е почистена и детайлизирана.


  • Трябва да имате нужда само от леко освежаване на някои части и дори то не би трябвало да е абсолютно наложително.


  • Все така ще ви трябва един, но не два или три продукта, за да свършите работата, така че да можете да го ползвате и месеци след първата употреба (спестявайки пари в дългосрочен план!)

 

И това е всичко, което трябва да научите, когато търсите свой собствен ефективен метод на покритие.


Надяваме се да знаете какво ви трябва, но ако все още се чудите по кой път да поемете, с удоволствие ще ви помогнем да получите най-доброто от най-добрите.


TWX Auto’s Exterior 3-in-1 е най-надеждното и широко препоръчвано решение за употреба в домашни условия!

Свързани продукти