БЪРЗА ДОСТАВКА с куриерска фирма СПИДИ - В рамките на 4 дни

Единственият продукт за коли, който.... 

ПОЧИСТВА, ЗАЩИТАВА, ДЕЗИНФЕКЦИРА И ПРИДАВА БЛЯСЪК НА КОЛАТА!


ТWX® Auto Exterior е препарат 3-в-1 за безводно измиване, блясък и защита. Неговата високотехнологична формула 3-в-1 не само почиства, но и дезинфекцира и защитава външните повърхности на вашата кола без вода! Мощните му съставки са високоефективни срещу вируси и микроби, които се натрупват най-вече по дръжките на вратата, и само с едно нанасяне цялата външна повърхност на колата ще бъде чиста, дезинфекцирана и защитена за дълго време. 

 Положителни отзиви от клиенти 

 УНИЩОЖАВА ВИРУСИ, МИКРОБИ И БАКТЕРИИ! ИЗМИВАНЕ БЕЗ ВОДА!  УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ С ПОЛИМЕРИ  20 ПЪТИ ПО-СИЛЕН ОТ ОБИКНОВЕНА ВАКСА!  ТЕСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ  БЕЗ СЛЕДИ И НАДРАСКВАНИЯ

Екипът на TWX® Auto Exterior, в партньорство със специалисти по почистване на автомобили и хигиенисти, разработи този лесен за употреба продукт за коли на базата на уникална безводна технология с полимери за почистване и дезинфекция, която моментално и ефективно отстранява вируси и микроби, прах и замърсявания и оставя вашия автомобил полиран до блясък и защитен от ежедневните замърсявания.


+6 безплатни мостри на цялата TWX Auto гама от продукти и 1 микрофибърна кърпа


14-дневна гаранция за връщане на парите

Наше желание е да сте 100 % доволни от TWX Auto. И в случай че не сте, ще ви върнем парите или ще заменим стоките. Само ни пишете!


  

ОДОБРЕНО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ОБЛАСТТА!

TWX® Auto Exterior е лабораторно произведен и тестван от професионалисти от цял свят в областта на полирането на автомобили. Няма друг подобен продукт, който да почиства, полира и едновременно да защитава вашата кола. TWX® Auto Exterior го прави!

Забравете за автомивката, най-новата ни иновация ще ви даде желания перфектен външен вид на вашата кола. 

 • БЕЗ ПЕТНА ОТ КАПКИ, БЕЗ ОДРАСКВАНЕ.
 • TWX® Auto Exterior формулата за полимерно покритие на автомобила е внимателен и ефективен начин за почистване и придаване на лъскав завършек на вашия автомобил, който ще изглежда като нов! Мощната полимерна формула ще осигури трайна защита срещу петна и ще възстанови първоначалния блясък на вашия автомобил.

 • РАЗГРАЖДА НАСЛОЕН ПРАХ, МРЪСОТИЯ И МАЗНИ ПЕТНА
  Нашата формула 3 в 1 ви осигурява безводно измиване, защитно покритие и блясък за чист, безупречен вид на колата ви като от витрината на автокъща.
  Можете лесно да го постигнете сами, не са необходими скъпи автомивки и вакси!


 • ЗА ВСИЧКИ ПОВЪРХНОСТИ
  Използвайте този спрей върху боя, метални и пластмасови повърхности на автомобили, лодки, мотоциклети и други!


ДОСТАВКА

Цената е с ДДС. Доставката при поръчка на два или повече продукта е безплатна. Поръчката ще бъде доставена до адреса в рамките на 1 до 4 работни дни.

100% ГАРАНТИРАНО

Ние предлагаме 100% гаранция. В случай, че не са постигнати желаните резултати, можете да върнете продукта и ние ще ви възстановим парите.

ПЛАЩАНЕ

Плати за стоките в брой при получаване. Ние не изискваме предварително плащане или други подобни финансови транзакции.


ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ХОРА, КОИТО ОБИЧАТ КОЛИТЕ СИ!

 


 • НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. Напръскайте върху чиста, сгъната кърпаот микрофибър и върху външната повърхност, която искате да почистите.

2. Повърхността трябва да бъде приблизително 10x10 см (едно напръскване трябва да е достатъчно за нея).

3. Започнете внимателно да бършете повърхността в една посока (например отляво надясно или отдясно наляво, но не и с кръгови движения) с предварително намокрената, сгъната кърпа от микрофибър.

4. Напръскайте отново върху зоната, която искате да почистите, и върху сгънатата кърпа от микрофибър. Внимателно повторете забърсването.

5. Преди да направите това, уверете се, че няма останали камъчета върху сгънатата кърпа от микрофибър от първото избърсване. Ако е така, сгънете микрофибъра наопаки и след това продължете.

6. За идеален завършек преминете към чиста и суха кърпа от микрофибър и внимателно избършете останалите капчици ПРЕДИ да изсъхнат.

7. Повторете този процес, докато целият автомобил е чист и ослепително лъскав. Безопасен за използване върху боя, метали пластмаса.

ЧЗВ

Напишете коментар

Забележка: HTML не е преведено!

лошо           добре

TWX® Auto Exterior 3-в-1 препарат за безводно измиване, блясък и дезинфекция

 • Ценова промоция до
 •   Ограничени бройки! OСТАВАТ САМО

Клиентите, които купиха този продукт, купиха също и